Stoelen opnieuw bekleden

Laat uw stoelen opnieuw bekleden!

Uw stoelen opnieuw bekleden of volledig restaureren? Diverse mestoelen opnieuw bkledenubels hebben een jarenlange geschiedenis, waardoor u waarde bent gaan hechten aan deze meubelstukken. Stoelen opnieuw bekleden is in dergelijke gevallen al meerdere malen gebeurd doordat deze meubels veel te verduren hebben gekregen.

Meubels restaureren en stoelen opnieuw bekleden is een echte ambacht. De Tweeling staat garant voor deze ambachtelijke werkwijze en haar persoonlijke service.

Waarom kiest u nog meer voor De Tweeling?

  • De Tweeling heeft een mobiele werkplaats
  • De Tweeling maakt gebruik van een haal en breng service
  • De Tweeling heeft ambachtelijke kennis en jaren ervaring
  • De Tweeling heeft een online tool om snel en gericht potentiële opdrachten gericht te kunnen beoordelen
  • En vooral.. De Tweeling werkt met passie… en dat zie je in het resultaat.

Wilt u direct weten wat wij voor uw stoel kunnen betekenen? Stuur dan een foto van uw meubel via het daarvoor bestemde formulier en u ontvangt een vrijblijvend advies op maat.
 
Vrijblijvend advies op maat
 

Stoel laten bekleden bij De Tweeling

Een stoel laten bekleden bij De Tweeling betekent een keuze voor topkwaliteit. Wij streven de hoogste kwaliteit na en werken om die reden alleen met de allerbeste materialen van leveranciers als Chivasso, Switch en Silvera. Wilt u een stoel laten bekleden? Neem dan contact op met De Tweeling en vraag een vrijblijvende offerte aan. Tevens komen wij graag bij u langs voor een gratis advies. Een stoel laten bekleden bij De Tweeling is een verstandige keuze. Met jaren lange ervaring en persoonlijke aandacht gaan wij op zoek naar de juiste oplossing voor uw meubel. Op ambachtelijke wijze zullen wij uw antiek restaureren, leer bewerken of stoelen opnieuw bekleden. Neem direct contact op of kom langs in de winkel.
 
Contact
 

Meer informatie over stoelen opnieuw bekleden?

In bijna alle gevallen is stoelen laten bekleden een verstandigere optie dan het aanschaffen van volledige nieuwe meubels. Allereerst zijn de kosten van stoelen laten bekleden in vele gevallen lager dan de kosten van geheel nieuwe meubels. Daarnaast draagt het opnieuw stoelen laten bekleden bij aan het behouden van de authentieke sfeer. Oudere meubels hebben een schitterende uitstraling en het is niet gemakkelijk om nieuwe meubels te vinden die eenzelfde warme sfeer uitstralen. Wij adviseren dan ook om meubels opnieuw te bekleden. Kom eens langs voor een gratis adviesgesprek bij dé meubelrestaurateur van Dordrecht en omstreken.