Antiek restaureren

Antiek restaureren van uw authentieke meubels

Laat uw antiek restaureren door De Tweeling in Dordrecht of Gilze. We staan al jaren bekend als meubelstoffeerderij, maar wist u dat De Tweeling ook meubelrestaurateur is en dat wij graag uw antieke meubels restaureren?

Biezen stoelen reparatie

Het restaureren van antiek is werk voor de vakman en kunt u met een gerust hart overlaten aan de experts van De Tweeling. Onze specialiteit is het restaureren van antieke meubels. Denk hierbij aan het opknappen van oude stoelen, het uitvoeren van biezen stoelen reparatie en herstellen van lederen zetels. Antiek restaureren door De Tweeling betekent onder meer dat wij uw meubilair logen, spuiten en herstellen. Al onze renovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd met de beste lak, wax, polytouren en beenderenlijm. Ook verrichten wij bij het restaureren van antieke meubels diverse leerreparaties aan stiknaden, kleine scheurtjes, uitgerekt leer en brand- of rookschade en verlossen wij uw meubels graag van houtworm of boktor.

Restaureren oude meubels

De Tweeling is een echt familiebedrijf waar kwaliteit en service nog in ere worden gehouden. Onze klanten komen hoofdzakelijk uit Dordrecht, maar ook als u een stoffeerderij in Capelle aan den IJssel zoekt of een vertrouwd adres voor meubelrestauratie in Rotterdam dan bent u van harte welkom in onze winkel. En sinds onze opening van onze tweede vestiging in Gilze zijn wij ook werkzaam in Brabant. Onze ervaren medewerkers kunnen u precies vertellen wat er mogelijk is wat betreft antiek restaureren en geven u een eerlijk advies, van een reparatie van uw bankstel tot een complete meubelrestauratie.