Bank opnieuw bekleden

Uw bank opnieuw bekledenBank opnieuw bekleden

Gooi uw oude bank niet weg maar laat uw bank opnieuw bekleden bij meubelstoffeerderij De Tweeling.

Waarom bij De Tweeling?

  • De Tweeling heeft een mobiele werkplaats
  • De Tweeling maakt gebruik van een haal en breng service
  • De Tweeling heeft ambachtelijke kennis en jaren ervaring
  • De Tweeling heeft een online tool om snel en gericht potentiële opdrachten gericht te kunnen beoordelen
  • En vooral.. De Tweeling werkt met passie… en dat zie je in het resultaat.

Een bank opnieuw bekleden is een uitstekende investering. U bespaart de kosten van een nieuwe bank en u kunt blijven zitten op uw vertrouwde meubilair. Bovendien kunt u de bank een nieuwe uitstraling geven door de bank opnieuw te bekleden met een andere kleur stof of zelfs ander materiaal zoals bijvoorbeeld leer. Door de bank opnieuw te bekleden is deze weer als nieuw en gaat de bank weer jarenlang mee. Is de bank zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Wij kunnen namelijk ook elke stoffen en leren bank, sofa, fauteuils en eetkamerstoelen opvullen en herstellen. Wij helpen u graag verder.

Foto Uploaden? Meer weten?

 

De meubelstoffeerderij van Rotterdam en Brabant

Meubelstoffeerderij De Tweeling in Dordrecht is al jaren een begrip. Onze klanten komen dan ook niet alleen uit Dordrecht, we verwelkomen ook veel klanten uit Rotterdam en omgeving die op zoek zijn naar een goede meubelstoffeerderij. Sinds de opening van onze tweede vestiging in Gilze dekken we ook geheel Brabant. Als meubelstoffeerderij voor Rotterdam en omstreken en de provincie Brabant bestaan onze diensten onder meer uit het restaureren van oude meubels, het opknappen van oude stoelen of het uitvoeren van een biezen stoelen reparatie voor onze klanten. Antiek restaureren loopt als een rode draad door de werkzaamheden van De Tweeling, dus ook als u een meubelrestauratie wilt laten uitvoeren dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij De Tweeling staat service hoog in het vaandel

Wij als geen ander snappen dat het opnieuw stofferen van uw bank best een impact heeft en rompslomp met zich mee brengt. Om deze te onderdrukken willen wij u graag van dienst zijn. Omdat niet iedereen een busje tot zijn of haar beschikking heeft hebben wij een haal en breng service in het leven geroepen. Maken wij gebruik van een mobiele werkplaats om u snel van dienst te kunnen zijn en bieden wij de mogelijkheid om makkelijk gericht advies te vergaren door onze foto upload tool. Door het uploaden van een foto van uw bank kunnen onze specialisten goed beoordelen en daarom beter en gericht advies geven. Heeft u vragen over het opnieuw bekleden van uw bank of wilt u direct gebruik maken van onze upload tool. Wij helpen u graag verder!
Foto Uploaden?