Bankstel repareren

Bankstel repareren

Een bankstel repareren hoeft geen grote uitgave te zijn. Sterker nog, het bespaart u flink veel geld omdat u niet direct een nieuw bankstel hoeft aan te schaffen. Dit is beter voor het milieu en ook vriendelijker voor uw portemonnee! Laat uw bankstel repareren door De Tweeling, dan bent u verzekerd van snelle service, uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Bij kleine reparaties of herstelwerkzaamheden kunnen wij gewoon bij u thuis uw bankstel repareren. Is het echter nodig om uw bank opnieuw te bekleden of uw bankstel op te vullen? Dan doen wij dit in onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht. Met onze bankstelreparatie kunnen wij uw bank weer volledig terugbrengen in de oude staat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken en ontvang vrijblijvend advies op maat!

Contact opnemen

Uw bank snel en vakkundig laten repareren

Onze meubelmakers zijn iedere dag bezig met het repareren van bankstellen en stoelen. Dit ambachtelijke vak is waar wij in gespecialiseerd zijn. Het kan voorkomen dat een armleuning of poot van uw bank gebroken of kapot is. Maar ook de rugleuning kan kapotgaan of de zitting zakt door. Wij beschikken over alle gereedschappen voor een bankstel repareren op zeer vakkundige wijze. Misschien is uw bank niet kapot maar is de bekleding met de tijd erg versleten. Ook in dit geval kunt u bij ons terecht. Een bank opnieuw stofferen, daar draaien wij onze hand niet voor om. Interesse? Neem dan contact met ons op. Samen met u spreken wij uw wensen door en geven wij een advies op maat.

Chesterfield reparatie

Bent u op zoek naar een professionele meubelstoffeerder voor een Chesterfield reparatie? Wij stofferen met het beste kwaliteitsleer uw bank, stoelen en ook Chesterfield meubelen. Ook verrichten wij diverse leerreparaties aan stiknaden, kleine scheurtjes, uitgerekt leer en brand- of rookschade. Een Chesterfield bank kan echt een favoriet plekje in huis zijn. Bij slijtage van het leer breng je deze bank niet zomaar naar de kringloop of de stort. En dat hoeft ook niet! Schakel De Tweeling is voor een Chesterfield reparatie. Snel en vakkundig maken wij uw leren meubel weer als nieuw. Met grote zorg, uiterste precisie en vakmanschap! Heeft uw leren bankstel een reparatie nodig? Vul dan snel ons contactformulier in en wij komen bij u langs om de leren bank te repareren.