Beschadigd leer herstellen

Beschadigd leer herstellen

De Tweeling is gespecialiseerd in beschadigd leer herstellen. Heeft u een leren bank, stoel of autostoel die toe is aan een opknapbeurt? Wij helpen u graag met diverse leder reparatie werkzaamheden. Beschadigd leer herstellen doen wij altijd met de grootste zorg en aandacht. Het is ambachtelijk werk en vraagt om gedegen vakkennis. Onze medewerkers hebben veel ervaring met leerbewerking. Zij werken in onze werkplaats in Dordrecht of bij u thuis op locatie volgens de laatste technieken en met hoogwaardige materialen. Wilt u een leren bank of stoel door De Tweeling laten opknappen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies!

Maak een afspraak

Leer herstellen op ambachtelijke wijze

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze werkplaats. Wij laten u graag zien hoe wij werken en hoe wij beschadigd leer herstellen op ambachtelijke wijze. Leren bekleding kan in de loop van de tijd verkleuren en flets worden. Bijvoorbeeld door zonlicht of uitdrogen. Wilt u het leer terugbrengen in de originele kleur? Dit kunnen wij snel en makkelijk voor u doen. Het leer kunnen wij in iedere gewenste kleur spuiten. Kleine beschadigingen zoals scheurtjes en groefjes vullen wij op met een speciale pasta. Mocht daarnaast de zitting van uw bank of stoel hun veerkracht hebben verloren? Dan vullen wij de kussens op om het zitcomfort te verbeteren. Dit is een van de methodes hoe wij beschadigd leer herstellen en uw meubelstuk een tweede leven geven! Heeft u een leren bank of stoel waarvan u het leer wilt herstellen en u wilt weten hoe wij uw leren meubel herstellen? Maak dan een vrijblijvende advies afspraak. Dit kan bij ons in de werkplaatst, bij u op locatie of naar aanleiding van een gedetailleerde foto.

Upload foto voor gratis advies

Gescheurd leer herstellen

Ook gescheurd leer herstellen doen wij graag. Leer is een prachtig duurzaam en sterk materiaal. Toch kan het voorkomen dat het leer scheurt en uw favoriete meubelstuk beschadigd raakt. Door slijtage of een ongelukje met een scherp voorwerp. Transportschade komt helaas ook vaak voor. Beschadigd of gescheurd leer herstellen kan in de meeste gevallen gewoon bij u thuis. Met onze mobiele werkplaats hebben wij alles binnen handbereik. Wilt u De Tweeling inschakelen om uw leren bank of stoel te laten herstellen? Vul dan het contactformulier in en wij komen bij u langs voor meubelrenovatie.