Familiebedrijf

Familiebedrijf De Tweeling

Meubelstoffeerderij De Tweeling is een vertrouwd ambachtelijk bedrijf en specialiseren ons in de herstoffering en restauratie van klassieke en moderne meubelen.

MEUBELRESTAURATEUR

Ons familiebedrijf staat garant voor een ambachtelijke manier van werken en is bekend om haar uitstekende meubelstoffering, leerbewerking en antiek restaureren. De reparatie van uw bankstel, stoelen en andere meubels is dus in goede handen. Inmiddels doen wij naast meubels restaureren echter veel meer! Zo kunnen wij u ook helpen bij de aanschaf van een staopstoel en andere diensten die uw woongenot vergroten. Bent u op zoek naar een meubelrestaurateur of meubelhersteller? Kom langs bij De Tweeling!

KWALITEITSGARANTIE EN VISIE

De Tweeling staat garant voor kwaliteit. De materialen waarmee wij werken voldoen aan de hoogste eisen en komen van topleveranciers als Jab, Chivasso, Switch, Lancier, Ploeg, Silvera en Aw. Wij zijn u graag van dienst en informeren u vrijblijvend over onze producten en diensten. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:30 en 17:30. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel waar ik, Jan Soering, mijn zoon, nichtje of  oom  u zullen ontvangen. De koffie staat voor u klaar!