Kwaliteitsgarantie & visie

Of het nu gaat om de aankoop van een staopstoel of uw bank opnieuw laten bekleden, bij De Tweeling staan we garant voor kwaliteit.

Relaxstoel op maat

Als u bijvoorbeeld een sta op stoel wilt kopen dan zullen wij u hierover adviseren en de aanschaf afstemmen op uw lichaam zodat u een stoel aanschaft met de juiste zithoogte, zitdiepte en armleuningen die u maximaal ondersteunt bij het opstaan.

Restaureren van antieke meubels door vakmensen

Wat betreft onze activiteiten als meubelstoffeerderij worden deze altijd uitgevoerd door vakmensen die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. De materialen waarmee wij werken voor het restaureren van antieke meubels of voor de reparatie van een bankstel voldoen aan de hoogste eisen en komen van topleveranciers als Jab, Chivasso, Switch, Lancier, Ploeg, Silvera en Aw.

De voordelen van meubelstoffeerderij De Tweeling

Heeft u vragen over het opnieuw stofferen van meubels, het restaureren van antieke meubels of over de aanschaf van een staopstoel? Wij zijn u graag van dienst en informeren u vrijblijvend over onze producten en diensten. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:30 en 17:30. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel waar ik, Jan Soering, mijn zoon, mijn nichtje of oom u zullen ontvangen. De koffie staat voor u klaar!

  • Service en kwaliteit is nr. 1
  • Altijd garantie
  • Parkeren voor de deur
  • Gratis ophalen en afleveren
  • 65+ korting
  • Vervangende meubels mogelijk

Gratis adviesgesprek