Leder herstellen

Leder herstellen

Leder herstellen is een ambacht. De Tweeling is al jaren werkzaam als meubelstoffeerderij en leerbewerker. Onze werkwijze is ambachtelijk en staat garant voor kwaliteit en persoonlijke service. Heeft u een bank of stoel waarvan u het leder wilt laten herstellen? Of zijn uw autostoelen erg versleten en toe aan een opknapbeurt? Wij kunnen iedere schade aan lederen bekleding voor u repareren. Schakel ons in als voor het spuiten van leer, herstellen van scheurtjes en groefjes in de bekleding of voor het opvullen van de zittingen van uw leren meubelstuk. Leder herstellen kunnen wij in veel gevallen bij u thuis uitvoeren. Wij maken een afspraak en komen met onze mobiele werkplaats naar u toe. Is uw bank of stoel erg beschadigd, dan komen wij het meubelstuk ophalen en voeren in onze winkel in Dordrecht de meubelrenovatie uit. Benieuwd naar de mogelijkheden voor leder herstellen en de kosten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak een afspraak

Beschadigd leder herstellen

Leder reparatie is de specialiteit van De Tweeling. Wij helpen u graag met diverse werkzaamheden op het gebied van leerbewerking. Beschadigd leder herstellen is ambachtelijk werk en vraagt om vakkennis. Onze medewerkers zijn zeer bedreven in leerbewerking. De uitdaging is om elk lederen meubelstuk een tweede leven te geven. Een ambachtelijk uitdaging die zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee! U kunt bij ons terecht voor meubelrenovatie, leder reparaties en antiek restaureren. Bij ons krijgt u drie jaar garantie en bent u verzekerd van persoonlijke service en kwaliteit. Beschadigd leder herstellen doen wij bij u thuis met onze mobiele werkplaats of in onze winkel in Dordrecht. Hier bent u uiteraard ook van harte welkom om met eigen ogen onze mensen aan het werk te zien. Gratis parkeren voor deur en vrijblijvend advies!

Lederen stoelen herstellen

Bij De Tweeling kunt u terecht voor lederen stoelen herstellen. Wij repareren beschadigingen aan leren eetkamerstoelen, leren relaxfauteuils en banken. Maar ook het leer in auto’s en boten kunnen wij repareren. Heeft u lederen stoelen die u wilt laten herstellen omdat de bekleding niet meer mooi is? Twijfel niet en neem contact met ons op. U kunt ook foto’s uploaden van de lederen stoelen die hersteld moeten worden. Wij doen u dan een voorstel op maat!