Leder reparatie

Leder reparatie

De Tweeling is gespecialiseerd in leder reparatie. Is uw leren bank of stoel kapot of beschadigd? Neem dan contact met ons op voor ieder gewenste leder reparatie! Leer is een prachtig natuurlijk en duurzaam materiaal. Meubels van leer gaan vaak decennialang mee en stralen een zekere mate van luxe uit. Het is niet zo gek dat leren banken en stoelen erg populair blijven. Ondanks de relatief lange levensduur van leer, kan het toch gebeuren dat na verloop van tijd het materiaal sporen van slijtage gaat vertonen. Een ongeluk zit ook in een klein hoekje. Het kan gebeuren dat er een winkelhaak of scheurtjes in het leer komen. Wat de schade aan de bekleding van uw meubel ook is, wij kunnen het repareren. De Tweeling kunt u inschakelen voor diverse vakkundige reparaties aan lederen meubels. Benieuwd naar hoe wij werken en wat de kosten zijn voor leder reparatie of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek over uw lederen meubel? Neem dan contact met ons op voor uw adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek

Leer onderhoud

Naast leder reparatie kunt u bij De Tweeling ook terecht voor leer onderhoud. Om de levensduur van uw bank of stoel te verlengen, is het verstandig om het leer regelmatig te behandelen. Onze vakmensen kunnen u hierin advies op maat geven. Daarnaast kunt u bij ons producten kopen voor het periodieke onderhoud van leer. Met goed leer onderhoud gaan uw meubelen langer mee en voorkomt u dat het nodig is om leder te laten repareren. Wilt u ook zo lang mogelijk genieten van uw prachtige leren meubels? Leer onderhoud en leder reparatie wordt door onze vakmensen met de grootste zorg uitgevoerd.

Uitgedroogd leer herstellen

Uitgedroogd leer herstellen is ook mogelijk. In onze winkel krijgen wij vaak de vraag of wij meubels waarvan het leer hard of uitgedroogd is er weer als nieuw uit te laten zien. Dat kan zeker en dat doen wij graag! Uitgedroogd leer herstellen is een proces dat bestaat uit een aantal stappen. Eerst maken we het leer soepel en ontvetten deze op de plekken waar we de reparaties moeten uitvoeren. Vervolgens gaan we aan de slag met leder reparatie. Scheuren en krassen restaureren we met een speciale techniek met een speciaal daarvoor ontwikkeld middel. Uw bank of stoel is weer als nieuw! Interesse in leder reparatie? Neem contact met ons op voor advies.