Lederen zetels herstellen

Lederen zetels herstellen

Meubelstoffeerderij De Tweeling is gespecialiseerd in lederen zetels herstellen en leder reparatie. Wij vertellen u graag alles over onze ambachtelijke werkwijze, kwalitatieve materialen en interessante prijzen. Lederen zetels herstellen op een vakkundige manier hoeft namelijk echt niet duur te zijn. Het is een prima alternatief voor het kopen van nieuwe stoelen. Wij zorgen op een vakkundige wijze en met veel aandacht dat uw lederen zetels weer als nieuw worden. Heeft u een paar leren stoelen die u graag zou willen laten opknappen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Lederen stoelen opnieuw bekleden

Met de laatste technieken en kwalitatief hoogwaardige materialen restaureren wij uw lederen stoelen. Als een opknapbeurt voldoende is dan herstellen wij het leer op de plekken waar de beschadigingen zitten. De meeste reparaties kunnen wij trouwens gewoon bij u thuis uitvoeren. Onze vakkundige medewerkers rijden in een mobiele werkplaats. Een goed uitgeruste bus met alle materialen en gereedschappen die nodig zijn voor reparaties aan huis. Op die manier hoeft u uw stoelen niet te missen. Helaas is het in sommige gevallen wel nodig om de stoelen volledig opnieuw te bekleden. Wij halen de stoelen dan bij u thuis op en brengen ze na reparatie weer netjes bij u terug. Lederen zetels herstellen doen wij met de grootste zorg en persoonlijke service.

Lederen bank herstellen

Vanzelfsprekend kunnen wij niet alleen uw lederen zetels, maar ook uw lederen bank herstellen. De Tweeling heeft vele jaren ervaring als vakkundig meubelstoffeerderij. Uw lederen bank herstellen wij naar 100% tevredenheid. Ons streven is altijd een meubelstuk van zeer hoge kwaliteit te realiseren. Benieuwd naar onze werkwijze en de mogelijkheden voor lederen zetels herstellen of een lederen bank herstellen? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek of kom langs in onze winkel in Dordrecht.