Leer herstellen

Leer herstellen

Is uw prachtige leren bank, stoel of ander meubelstuk versleten? Herstellen is geen probleem! U hoeft echt niet direct aan vervanging te denken. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden voor meubelrenovatie.

De Tweeling heeft ruim 30 jaar ervaring in o.a.

  • Leer herstellen
  • Leer onderhoud
  • Leder reparatie
  • Meubels stofferen
  • Antiek restaureren

Onze vakmensen geven uw leren meubels een tweede leven en maken ze weer als nieuw. Zelfs met uw versleten lederen autostoelen weten wij raad. Met onze mobiele werkplaats is het meestal mogelijk uw lederen meubelstuk bij u op locatie te behandelen of te repareren en mocht het toch nodig zijn uw meubel in onze werkplaats te behandelen dan kunt u gebruik maken van onze gratis haal en breng service.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door middel van ons daarvoor bestemde afspraken formulier. Ook kunnen wij u direct advies op maat geven als u gebruik maakt van onze foto-upload tool.

Afspraak maken

Vakkundige leer reparatie

Leer is een prachtig duurzaam materiaal. Toch zal met het verstrijken van de jaren het oppervlak veranderen. Het leer verliest haar ruwheid en wordt gladder. Misschien ontstaan er zelfs krassen, scheurtjes en kale plekken. Een meubel zoals een bank of stoel wordt nou eenmaal intensief gebruikt. Het leer laten herstellen door een vakkundige meubelrestaurateur zoals De Tweeling biedt dan uitkomst. Misschien heeft de zitting van de stoel of bank inmiddels ook haar veerkracht verloren. Voor al dit soort ongemakken hebben wij een passende oplossing. Wij kunnen uw leren bank opvullen en waar nodig repareren. Is het nodig om uw bank opnieuw te bekleden? Geen probleem. Leer herstellen nodig? U raadt het al, ook geen probleem! Wij staan garant voor een ambachtelijke werkwijze en persoonlijke service.

Lederen bank repareren

Wilt u uw lederen bank repareren en hier een professionele meubelstoffeerder voor inschakelen? De Tweeling is u graag van dienst en informeert u vrijblijvend over onze producten en diensten. Wij zijn tussen 09:30 en 17:30 telefonisch bereikbaar op 078 – 622 64 33 voor vragen en advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Dordrecht. Wij ontvangen u hier met veel plezier en vertellen u graag hoe wij uw lederen bank repareren.

Contact