Leerbewerking

Leer is een natuurlijk materiaal dat met de juiste zorg decennialang meegaat. Niet voor niets dus zijn leren meubelen populair bij veel mensen die hechten aan de uitstraling en degelijkheid van leer. Toch kan het gebeuren dat na verloop van tijd uw leren bank gebruikssporen laat zien. De vulling verliest veerkracht en er ontstaan scheurtjes of kale plekken.

Herstellen lederen zetels

Voor al dit soort ongemakken heeft meubelstoffeerderij De Tweeling in Dordrecht de juiste oplossing. Wij kunnen uw leren bank opvullen en de complete reparatie van een bankstel uitvoeren alsmede antieke meubels restaureren. Het herstellen van lederen zetels gebeurt met de grootste zorg door onze vakmensen

Restaureren oude meubels

Het restaureren van oude meubels is ons vak. Ons vakteam kan uw meubelen stofferen met het beste kwaliteitsleer voor al uw banken, stoelen en Chesterfield-meubelen. Ook verrichten wij diverse leerreparaties aan stiknaden, kleine scheurtjes, uitgerekt leer en brand- of rookschade. Verder kunnen wij op natuurlijke basis het oude leer terugbrengen in de originele kleur en verkopen wij onderhoudsproducten om uw leer in topconditie te houden. Meubelstoffeerderij De Tweeling is een echt familiebedrijf met gevoel voor kwaliteit en service. Uw meubels en antiek is bij ons in goede handen als het gaat om restaureren zodat uw meubilair er weer als nieuw uitziet.

Tags: leer herstellen, leder reparatie, leren bank opknappen, reparatie leren bank, leren stoel bekleden, leren bank behandelen, lederen zetels herstellen, beschadigd leer herstellen, leder herstellen, leer onderhoud.