Leren bank opknappen

Leren bank opknappen

Een leren bank opknappen is in veel gevallen zeer de moeite waard! Banken en stoelen zijn de meest gebruikte meubelstukken in een interieur. Ze zijn bepalend voor de sfeer in huis en voor het wooncomfort. Bij De Tweeling zijn wij gespecialiseerd in meubelrenovatie. Wij herstellen en repareren meubels en brengen ze terug in oude staat. Of geven ze juist een geheel nieuwe uitstraling. Uw wensen en voorkeuren staan in onze werkwijze centraal! Wilt u een leren bank opknappen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Maak een afspraak

Langer plezier van uw leren bank

Als u een leren bank door ons laat opknappen dan kan deze zonder problemen weer vele jaren mee. Ook al bent nog zo zuinig, ook een leren bank of stoel zal na jaren intensief gebruik sporen van slijtage gaan vertonen. Wilt u nog geen nieuwe bank aanschaffen? Dan is bankstelreparatie een prima alternatief! Wij knappen uw leren bank op zoals u dat wilt. Scheurtjes, slijtageplekken of brandgaatjes repareren wij. De zittingen vullen we op zodat de bank ook weer heerlijk comfortabel zit. De kleur van het leer brengen wij weer tot leven. In de originele kleur of een geheel nieuwe frisse teint. Geef uw wensen aan ons door en wij realiseren het voor u. Een leren bank opknappen geeft weer jarenlang plezier!

Leer beschadiging herstellen

Wilt u leer beschadiging laten herstellen door echte vakmensen? De Tweeling heeft al meer dan 30 jaar ervaring in meubelrenovatie, antiek restaureren, leder reparatie en meubels stofferen. U kunt bij ons terecht voor diverse reparatiewerkzaamheden aan meubels. Leer beschadiging herstellen is ambachtelijk werk. Als u kiest voor De Tweeling dan bent u verzekerd van vakwerk en persoonlijke service. Neem gerust contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en de kosten.