Leren stoel bekleden

Leren stoel bekleden

Een leren stoel bekleden om het zo een tweede leven te geven? De Tweeling is een vakkundig meubelstoffeerder in Dordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in stoelen opnieuw bekleden, meubelrenovatie, meubels stofferen en leer reparatie. Wij werken op ambachtelijke wijze en staan bekend om onze persoonlijke service en hoogwaardige oplossingen. De mogelijkheden voor een leren stoel bekleden zijn vrijwel onbeperkt. Afhankelijk van uw wensen voor het bekleden van uw leren stoel kunnen wij variëren met kleuren, materialen en dessins. Ook kunnen wij de opvulling van het kussen aanpassen aan uw wensen en de leren stoel precies zo maken als u wilt. Samen met u realiseren we zo optimaal zitcomfort. Interesse om een leren stoel te laten bekleden door De Tweeling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Restauratie leren stoel

Onze vakmensen restaureren uw leren stoel met verfijnde technieken en de allerbeste producten. Wij kunnen de stoel een opknapbeurt geven door het bestaande leer te repareren op de plekken waar dat nodig is. De leder reparatie bestaat uit het onzichtbaar herstellen van kleine scheurtjes, slijtageplekken of brandplekken. Wilt u de leren stoel geheel opnieuw bekleden? Dat is natuurlijk ook mogelijk. We maken hiervoor gebruik van hoogwaardig kwaliteitsleer. U kunt dan uiteraard ook kiezen voor een andere kleur. Kortom, wij brengen uw leren stoel weer in de originele staat terug óf u kiest voor het bekende nieuwe jasje. Een leren stoel bekleden daar draaien wij onze hand niet voor om!

Leren stoelen repareren

De Tweeling is werkzaam door heel Nederland als professioneel meubelstoffeerder. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in leren stoelen repareren, bank opnieuw bekleden, antiek restaureren en meubelrestauratie. Wilt u een aantal leren stoelen repareren? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Ook bent u welkom in onze winkel en werkplaats in Dordrecht. Hier kunt u onze vakmensen aan het werk zien en vertellen wij u graag persoonlijk wat de mogelijkheden zijn.
Contact opnemen