Meubelhersteller

Meubelhersteller Dordrecht

Bent u op zoek naar een meubelhersteller
die alleen de allerhoogste kwaliteit nastreeft? Bij De Tweeling bent u op het juiste adres en kunt u met een gerust hart uw meubels achterlaten. Onze meubelhersteller besteedt veel aandacht aan het zorgvuldig behandelen van uw meubels om ervoor te zorgen dat deze weer snel in originele staat verkeren. Meubelhersteller is een specialistisch vak dat enkel door echt vakmensen wordt uitgevoerd. Iedere tafel, stoel of kast is anders en dienst daarom op een andere wijze behandeld te worden. Ieder meubelhersteller van De Tweeling heeft jarenlange ervaring en is in staat om uw meubels opnieuw te laten stralen zodat deze weer jaren meegaan. Kies voor de beste meubelhersteller uit Rotterdam en omstreken. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Meubels herstellen

Als wij denken aan meubels herstellen dan denken wij niet alleen aan het herstellen van schade door krassen, brandplekken of slijtage. Bij De Tweeling kunt u terecht om meubels opnieuw laten stofferen, de constructie te laten veranderen en voor alle overige redenen om uw meubels te herstellen. Wij hebben jaren ervaring in het vak en komen graag bij u kijken om een persoonlijk advies te geven. Meubels herstellen is een investering waar u zeker geen spijt van zult krijgen. Tegen een kleine prijs zijn uw meubels als nieuw en kunt u weer jaren genieten van uw vertrouwde tafels en stoelen. Naast meubels herstellen kunnen wij uw meubels ook van een geheel nieuwe uiterlijk voorzien. Door nieuwe bekleding aan te brengen en gebruik te maken van nieuwe kleuren kunnen uw meubels een hele transformatie ondergaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze medewerkers.

Meer over meubels herstellen

Wilt u meer informatie over meubels herstellen en meubels restaureren? U kunt een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Heeft u al een idee in gedachten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Ook bent u van harte welkom in onze winkel in Dordrecht. De deur staat voor u en open en onze medewerkers zijn u graag van dienst. Voor direct antwoord op al uw vragen kunt u direct telefonisch contact opnemen.

Neem contact op