Meubelmaker Rotterdam

Meubelmaker Rotterdam

De Tweeling is dé meubelmaker in Rotterdam en omgeving. Wij zitten in Dordrecht op de Grote Markt. Wij zijn een echt familiebedrijf en hebben al vele jaren ervaring in oude meubels opknappen, meubels logen, meubelrenovatie, leerreparatie en meubels stofferen. Als u op zoek bent naar een professionele meubelmaker in de buurt van Rotterdam dan helpen wij u graag verder. Wij bieden persoonlijke service en aantrekkelijke prijzen. Uw meubelmaker van Rotterdam levert hoogwaardige oplossingen voor uw meubels. Stofferen en restaureren is een ambacht. Geen enkel meubelstuk is gelijk en ook de bewerking vereist dus specifieke aandacht. Wilt u weten wat wij als stoffeerder en meubelmaker Rotterdam voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek of kom direct langs in de winkel.

Gratis adviesgesprek

Een tweede leven voor meubels

Het is niet altijd nodig om meubels na verloop van tijd te vervangen. Heeft u echter last van slijtage of een slechter zitcomfort en wilt u hier iets aan doen? De meubelmakers en -restaurateurs van De Tweeling zijn stuk voor stuk vakmensen en kunnen dit voor u oplossen. Meubels restaureren is een waar ambacht. De Tweeling heeft als meubelmaker Rotterdam de kennis, kunde en ervaring in huis om uw oude meubels op te knappen. Wij kunnen uw meubels stofferen en restaureren. Zo geven we ze een verdiend tweede leven. En voldoen ze weer aan eigentijdse normen. Zowel qua uitstraling als in het gebruik. En het is ook nog eens goed voor het milieu en vriendelijk voor uw portemonnee!

Eiken meubelen opknappen

Een houten meubel is vaak het pronkstuk van een woning en kan grote emotionele waarde hebben. Wilt u eiken meubelen opknappen? Op een professionele wijze om het authentieke karakter te behouden of juist een moderne maar passende nieuwe uitstraling te geven. Als meubelmaker Rotterdam helpen wij graag uw eiken meubelen opknappen. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op of kom langs in onze winkel.