Meubelmakerij Rotterdam

Meubelmakerij Rotterdam

De Tweeling is hét adres als u op zoekt bent naar een vakkundige meubelmakerij in Rotterdam en omgeving. Met onze winkel in Dordrecht zijn wij actief in de regio Rijnmond. U bent van harte welkom in onze winkel, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Onze medewerkers komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Kleine reparaties kunnen wij in sommige gevallen direct uitvoeren met onze mobiele werkplaats. Als meubelmakerij en -stoffeerder komen wij langs in Rotterdam en omliggende plaatsen. Heeft u meubels staan die kapot of versleten zijn, maar die u niet weg wilt doen? Dan is meubelrenovatie voor u een prima alternatief. Wij beschikken over vele mogelijkheden om uw meubels in originele staat terug te brengen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van De Tweeling, dé meubelmakerij van Rotterdam en omstreken? Kom gerust eens langs, drink een kop koffie en laat u vrijblijvend adviseren door onze vakmensen.

Advies op locatie

Meubelmakerij en -stoffeerderij

Wilt u uw stoelen of bankstel opnieuw laten stofferen? Een goede keuze en een prima investering. In onze meubelmakerij in Dordrecht, regio Rotterdam, werken wij met de beste materialen van Jab, Chivasso, Switch en Lancier. Alle stoffen en leersoorten voor meubels stofferen kunt u in onze winkel geheel vrijblijvend komen bekijken. Als gespecialiseerde meubelmakerij hebben wij in Rotterdam en omstreken al vele banken en stoelen een prachtige nieuwe uitstraling gegeven. Wilt u uw meubel juist in originele staat herstellen? Dan is dat uiteraard ook geen probleem. Wij stofferen al uw eetkamerstoelen, fauteuils, bankstellen en sofa’s op de manier zoals u dat wilt!

Antieke meubels restaureren

Bij De Tweeling kunt u terecht voor antieke meubels restaureren. Wij herstellen en renoveren oude meubels op ambachtelijke wijze. Antieke meubels restaureren kan betekenen dat wij uw meubels logen, spuiten, herstellen of opnieuw stofferen. Hiervoor gebruiken wij materialen van hoogwaardige kwaliteit. Stoffen, leersoorten, lak, wax, polytouren en beenderenlijm. Antieke meubels restaureren is specialistisch werk dat u het beste door een vakman kun laten uitvoeren. De Tweeling is uw adres als meubelmakerij in Rotterdam en omgeving voor antiek restauratie. Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij adviseren u graag.