Meubelrenovatie

Laat uw meubelrenovatie uitvoeren door de vakmensen van meubelstoffeerderij De Tweeling. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en restaureren van oude meubels in hun vroegere glorie.

Antieke meubels renoveren

Oude of antieke meubels renoveren is een investering waar u zeker geen spijt van zult krijgen. De voordelen van meubelrenovatie liggen voor de hand. Allereerst bespaart u met meubelrenovatie geld doordat er geen nieuwe meubels aangeschaft worden. Bovendien betekent meubelrenovatie dat uw oude meubels in originele staat worden hersteld en u langer van deze meubels kunt genieten. Daarnaast kunt u bij een meubelrenovatie uw meubels laten stofferen met een andere stof of kleur en hierdoor een volledige nieuwe uitstraling creëren. Op deze wijze heeft u toch het idee dat er nieuwe meubilair in huis staat, maar blijven de bijkomende kosten achterwege.

Meubelrestaurateur in Dordrecht

U wilt uw meubels opnieuw laten stofferen of weer terugbrengen in de originele staat of kleur? Bij De Tweeling bent u aan het juiste adres voor alle vormen van meubelrenovatie. Wij logen, spuiten, stofferen en herstellen meubels in alle soorten. Gedurende onze renovatiewerkzaamheden wordt de hoogste kwaliteit nagestreefd en maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Zo worden alle renovatiewerkzaamheden uitgevoerd met de beste lak, wax, polytouren en beenderenlijm. Ook verlossen wij uw meubels van houtworm of boktor. Een meubelrenovatie van De Tweeling is veelzijdig en gegarandeerd van hoge kwaliteit. Kiest u ook voor echte ambacht? Kom dan direct langs in onze winkel aan de Grote Markt.

Meubelrenovatie van De Tweeling

Meubelstoffeerderij De Tweeling is voor particulieren en bedrijven, winkels en hotels al jaren een begrip in Dordrecht en omstreken. Ook wanneer u in Rotterdam of Capelle aan den IJssel woont of werkt en op zoekt bent naar een goede en betrouwbare partners voor alle vormen van meubelrenovatie zijn wij u graag van dienst. U bent van harte welkom in onze winkel, waar wij u graag meer vertellen over de uitgebreide mogelijkheden.

Tags: oude meubels opknappen, meubelstoffeerder Rotterdam, bankstel repareren, meubelmakerij Rotterdam, meubelmaker Rotterdam, bankstel opvullen, stoel opnieuw bekleden, meubels logen, meubelrestauratie Rotterdam, stoffeerderij Rotterdam.