Meubelrestaurateur

Meubelrestaurateur De Tweeling

Daar waar tegenwoordig steeds meer Meubelrestaurateurwerkzaamheden worden overgenomen door machines voert een meubelrestaurateur het werk nog steeds met de hand uit. Een meubelrestaurateur levert met handwerk de allerhoogste kwaliteit en maatwerk. Zo ook bij meubelstoffeerderij De Tweeling in Rotterdam. De meubelrestaurateur van De Tweeling is een echte specialist in het restaureren van allerlei meubels. De vele jaren ervaring worden door onze meubelrestaurateur graag ingezet om uw meubelen te herstellen en weer terug te brengen in de originele staat. Als meubelrestaurateur zijn wij al jaren werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zetten graag al onze ervaring en specialismen in om uw meubels te restaureren. Neem direct contact op voor de mogelijkheden of breng een bezoek aan onze winkel.

Meubelrestauratie Rotterdam

Voor meubelrestauratie in Rotterdam en omstreken komt u naar De Tweeling. Als specialist voor meubelrestauratie in Rotterdam adviseren wij om oude meubels te herstellen en restaureren in plaats van het vervangen van de oude meubels door nieuwe meubels. De beste meubelrestauratie nabij Rotterdam is echt maatwerk om de meubels exact te herstellen zoals u dit voor ogen heeft. U kunt weer jaren blijven genieten van prachtige meubels en bespaart veel geld. De Tweeling geeft uw meubels een geheel nieuwe uitstraling door deze opnieuw te stofferen, een andere kleur te geven of gewoon strak in de lak te zetten.

Meer informatie over meubelrestauratie?

Zoekt u een ervaren meubelrestaurateur uit Rotterdam en omstreken? Bij De Tweeling bent u op het juiste adres. Wij herstellen uw meubels zodat deze weer jaren mee kunnen en een frisse uitstraling hebben. De Tweeling is u graag van dienst om prachtige meubels te laten herleven. Het handwerk van dé meubelrestaurateur uit Rotterdam is met geen machine te overtreffen. Kies voor kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid voor meubelrestauratie van De Tweeling. Neem direct contact op of kom langs in onze winkel in Dordrecht.