Meubelrestauratie Rotterdam

Meubelrestauratie Rotterdam

Voor meubelrestauratie in Rotterdam en omstreken is De Tweeling u heel graag van dienst. Al vele jaren zijn wij werkzaam als meubelstoffeerderij en meubelrestaurateur. Wij hebben vele particuliere en zakelijke projecten uitgevoerd. Van meubelrestauratie in een kantoor in Rotterdam tot het renoveren van kerkbanken voor het bezoek van de koninklijke familie. En van leerreparatie van een Chesterfield bank tot meubels logen. De Tweeling is een familiebedrijf met kwaliteit en service als belangrijke kenmerken. Wij zijn werkzaam in Dordrecht en omstreken. Ook als u zoekt naar een partij voor meubelrestauratie in Rotterdam dan kunt u bij ons terecht. U bent zelf altijd van harte welkom in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u alle mogelijkheden uitleggen van meubelrestauratie. U krijgt direct een persoonlijk advies op maat. Wilt u liever dat De Tweeling voor meubelrestauratie in Rotterdam bij u langs komt? Geen probleem. U kunt hier een afspraak voor maken!

Afspraak maken

Restauratie antieke meubelen

De Tweeling staat al jaren goed bekend als meubelstoffeerderij. U kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een meubelrestaurateur in Rotterdam en omgeving. Uw antieke meubelen kunnen wij op zeer professionele en ambachtelijke wijze voor u restaureren. Door de jaren heen verliezen meubels kwaliteit door invloed van gebruik, zonlicht en luchtvochtigheid. Heeft u antieke meubels staan die toe zijn aan herstel? Laat dit dan uitvoeren door De Tweeling in Dordrecht. Wij werken in de omgeving van Rotterdam en kunnen meubelrestauratie desgewenst bij u thuis of op een andere locatie uitvoeren.

Meubelrestauratie: meubels laten spuiten

Meubels laten spuiten is dé oplossing voor als u meubels graag een andere uitstraling wilt geven. Op deze relatief simpele manier kunt u veel meubels een grondige opknapbeurt geven. Of het nu gaat om meubels laten spuiten in een nieuwe mooie kleur, om antiek restaureren of meubels stofferen, De Tweeling kan het allemaal. Heeft u interesse in meubels laten spuiten en heeft u advies nodig over het materiaal en de mogelijkheden qua kleur? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag en geheel vrijblijvend advies.