Meubels logen

Meubels logen

Meubels logen betekent kort gezegd dat het meubel wordt ontdaan van lak, verf of beits. Met meubels logen kunt u uw oude of antiek meubels weer in een nieuw jasje steken. Het geeft een mooie uitstraling en komt de levensduur van uw meubels ook ten goede. Bij De Tweeling kunt u meubels laten logen. Wij verwijderen de oude verf, lak of beits en reinigen uw meubel op een hele veilige en milieuvriendelijke manier. Na het logen van uw meubels helpen wij u graag met herstelwerkzaamheden, restauratie en het aanbrengen van een nieuwe mooie laag. De vakmensen van De Tweeling helpen u graag uw meubels een tweede of misschien wel derde leven te geven. Dat is onze passie en dat is waar we goed in zijn! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor meubels logen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Meubelrestauratie

Voor meubelrestauratie in de regio Rijnmond bent u van harte welkom bij De Tweeling. Wij geven gedegen advies over hoe uw waardevolle oude meubels op de meeste optimale manier hersteld kunnen worden. Wij kunnen meubels logen, uw bankstel repareren en opvullen, uw stoel opnieuw bekleden en antiek restaureren. Eén van onze andere specialiteiten is leerreparatie. Wij repareren scheurtjes, brandgaatjes, winkelhaken en krassen zo dat de beschadigingen niet meer zichtbaar zijn. Met meubelrestauratie kunt u weer een aantal jaren vooruit met uw prachtige meubels. U bespaart niet alleen veel geld, maar het is ook nog eens een duurzame oplossing.

Meubels logen kosten

De Tweeling is gespecialiseerd in meubels logen. Kosten nog moeite worden gespaard om uw meubels er weer als nieuw uit te laten zien of in de oude antieke staat te herstellen. Bent u benieuwd wat deze manier van meubelrenovatie kost? Wij geven u graag alle informatie over onze dienstverlening. In een vrijblijvend adviesgesprek geven wij u ook inzicht in de meubels logen kosten. Maak direct een afspraak.