Meubels restaureren

Meubels restaureren

Meubels restaureren is een vak op zich.
Alleen echt vakmanschap zorgt ervoor dat uw meubels na een behandeling weer in originele staat verkeren. Bij meubels restaureren kunt u denken aan het vervangen van de stoffering, het herstellen van krassen, brandplekken en oude reparaties of het aanpassen van de gehele constructie. Zo zijn er tal van mogelijkheden wanneer u meubels wilt restaureren. Van oudsher is meubels restaureren een echte ambacht. Ook tegenwoordig is het restaureren van allerlei meubels een ambacht, waarvoor weinig echte specialisten te vinden zijn. Bij De Tweeling bent u op het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring met meubels restaureren en zetten onze kennis en ervaring graag in om uw meubels op te knappen. Bezoek onze winkel of neem direct contact op voor informatie over de mogelijkheden.

Neem contact op

 

Restaureren van meubels

Het restaureren van meubels wordt enkel uitgevoerd door echte meubelrestaurateurs met kennis van zaken. Het voordeel van het restaureren van meubels ten opzichte van het kopen van nieuwe meubels is allereerst dat de kosten een stuk lager zijn. Na het restaureren zijn uw meubels weer als nieuw en indien gewenst hebben deze een geheel nieuwe en frisse uitstraling. Het restaureren van meubels is daarnaast ook aanzienlijk voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe meubels. Kortom, het restaureren van meubels is veel meer dan een upgrade van uw huidige meubels. Het kan zorgen voor een geheel nieuwe uitstraling en u kunt weer jaren vooruit met uw vertrouwde meubels. De Tweeling is u graag van dienst bij het restaureren van meubels en denkt graag met u mee naar een prachtige oplossing.

Oude meubels restaureren

De restauratie van oude meubels is een echte uitdaging voor onze meubelrestaurateurs. Ook deze meubels willen wij graag in de originele staat herstellen en gaan deze uitdaging dan ook met veel enthousiasme aan. Door de vele jaren ervaring kunnen wij u op ieder gebied van meubelrestauratie van dienst zijn en bent u verzekerd van een eindresultaat van zeer hoge kwaliteit. Wij helpen u graag gemakkelijk en snel met het restaureren van meubels die u dierbaar zijn. Breng een bezoek aan onze winkel in Dordrecht, neem contact op voor een gratis adviesgesprek.