Meubels stofferen

Meubels stofferen

Wij kunnen uw meubels stofferen en weer een tweede leven geven. Is uw leren bank versleten of heeft u favoriete stoffen stoel vlekken die niet meer te verwijderen zijn? Denk dan eens aan de optie meubels stofferen. Het is zeker niet altijd nodig om uw meubilair te vervangen. Meubelstoffeerderij ‘De Tweeling’ is in Dordrecht en omgeving al jaren een begrip als het gaat om meubels stofferen. Wij hebben al heel wat klanten blij gemaakt door verouderde meubels een grondige opknapbeurt te geven met meubelrestauratie. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag ons om advies!

Meubelstoffering bij De Tweeling

Het kan leuk zijn om eens in de zoveel tijd uw inrichting en woonstijl aan te passen. Met een paar kleine aanpassingen kunt u al groot resultaat bereiken. Wilt u een heel andere kleur in uw interieur toepassen, maar niet al te veel geld uitgeven aan een nieuwe bank of nieuwe stoelen? Denk dan eens aan de optie meubels stofferen! Wij voorzien uw meubilair van een andere kleur stof of leer. En dit doen wij voor een zeer aantrekkelijke prijs. Die ene fijne fauteuil uit het huis van uw oma of die unieke stoel die u heeft ‘gescoord’ op een rommelmarkt of op internet. De vakmensen van De Tweeling creëren een geheel nieuwe uitstraling door deze meubels te stofferen. Op deze manier bespaart u niet alleen veel geld, maar spaart u ook het milieu!

Meer informatie meubels stofferen

Wij hebben jarenlange ervaring met meubels stofferen en verzekeren u een kwalitatief eindresultaat. Wij helpen u graag uw meubels te behouden en langer te gebruiken. Wilt u ook meubels stofferen, maar graag eerst advies ontvangen over de mogelijkheden en de prijs? Wij ontvangen u graag in onze winkel in Dordrecht voor persoonlijk advies. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen voor een adviesgesprek of via onze website direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meubels stofferenMeubels stofferen