Meubelstoffeerder Rotterdam

Meubelstoffeerder Rotterdam

Als vakkundig meubelstoffeerder in Rotterdam en omgeving en tegenwoordig ook in Gilze Brabant is De Tweeling al vele jaren actief. Wij zijn een begrip op het gebied van meubelstoffering en meubelrenovatie. Bij De Tweeling bent u verzekerd van

  • een persoonlijke benadering,
  • een hoog serviceniveau
  • aantrekkelijke prijzen.

Wilt u oude meubels opknappen en van een nieuwe frisse look voorzien? Kies er dan gerust voor dit door de vakmensen van De Tweeling uit te laten voeren. Als meubelstoffeerder Rotterdam hebben wij al vele particuliere én zakelijke projecten op onze naam staan. In 2015 hebben wij zelfs een prachtige opdracht voor de koninklijke familie gedaan. In de Grote Kerk aan de Groenmarkt in Dordrecht hebben wij de kerkbanken gerestaureerd. Een eervolle opdracht voor ons als ervaren meubelstoffeerder Rotterdam.

Heeft u een versleten of oud meubelstuk staan en wilt u deze een nieuw leven in blazen? Wij steken uw meubelstuk graag in een nieuw jasje! Vraag gratis een persoonlijk advies aan. Dit kan gemakkelijk en snel met onze Online Foto Upload Tool!

Gratis advies

 

Meubels opnieuw stofferen, opvullen of restaureren?

Soms is er meer nodig dan alleen een nieuwe stoffering aan te brengen op een oude bank of stoel. Meubels stofferen alleen is dan niet genoeg. Als meubelstoffeerder Rotterdam kunt u ook voor andere werkzaamheden aan uw meubels bij ons terecht. Zo kunnen wij stoelen en bankstellen opvullen en beschadigingen zoals brandplekken repareren. Ook leerbewerking valt binnen ons specialisme. Met leerreparatie kunnen wij slijtage van het leer en gescheurde naden op een prachtige manier herstellen. Uw leren bank is binnen de kortste keren weer als nieuw!

Stoelzitting bekleden

Wilt u een stoelzitting bekleden omdat deze toe is aan vervanging of omdat u een andere uitstraling aan uw stoel wilt geven? De Tweeling is u dit soort gevallen graag van dienst. Zowel voor moderne, trendy als klassieke stoelen kunt u bij ons terecht. Een stoelzitting bekleden doen wij met materialen van topleveranciers als Jab, Chivasso, Switch en Lancier. De verschillende materialen en dessins voor een stoelzitting bekleden kunt u in onze winkel in Dordrecht bekijken. Wij kunnen ook bij u langskomen om de stoel of stoelen te komen bekijken en u direct advies te geven. Benieuwd wat De Tweeling als meubelstoffeerder Rotterdam voor u kan betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij komen graag naar u toe!

 
Gratis adviesgesprek