Oude meubels opknappen

Oude meubels opknappen

U kunt uw oude meubels opknappen door meubelstoffeerderij De Tweeling in Dordrecht. Bij ons werken gespecialiseerde vakmensen. Want dat is wat meubelrestauratie zeker is: vakmanschap. Een ambacht waar De Tweeling de afgelopen decennia haar sporen in heeft verdiend. Wij kunnen uw oude meubels opknappen zodanig dat ze bijna als nieuw lijken. Wij voeren de volgende restauratiewerkzaamheden uit: stoffering vervangen, krassen en brandplekken repareren en oude beschadigingen herstellen. Verschillende manieren om uw oude meubels op te knappen en er weer als nieuw uit te laten zien. Heeft u meubels die toe zijn aan een opknapbeurt? Laat uw oude meubels opknappen door dé specialist. Wij hebben vele jaren ervaring met meubelrenovatie. Deze kennis en ervaring gebruiken wij om uw meubels op te knappen en zo uw woonplezier te vergroten. Bezoek onze winkel in Dordrecht of neem direct contact op voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Familiebedrijf in meubelrestauratie

De Tweeling is een familiebedrijf dat staat voor een ambachtelijke manier van werken. Wij staan in Dordrecht, Rotterdam en omgeving bekend om onze kwalitatief uitstekende meubelstoffering, leerbewerking en antiek restaureren. Wilt u een bankstel opvullen of een stoel opnieuw bekleden? Dan kunt u dit gerust aan onze vakmensen overlaten. Behalve meubelrestauratie kunt u ook bij ons terecht voor leerbewerking. Wij stofferen uw bankstel of stoel met materialen van topleveranciers als Jab, Chivasso, Switch en Lancier. Deze stoffen en leersoorten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij ons krijgt u overigens ook 3 jaar garantie op de materialen.

Meer informatie meubels laten opknappen

Wilt u meer informatie over meubels laten opknappen? In onze winkel en onze werkruimte voorzien wij uw geliefde meubelstukken van een nieuwe frisse look. Wij hebben de juiste gereedschappen, materialen, kennis en vaardigheden allemaal zelf in huis. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor meubels laten opknappen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan of maak een persoonlijke afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw meubel met eigen ogen te bekijken. Wij geven dan direct aan wat we kunnen doen en wat de kosten zijn. Kleine reparaties kunnen wij zelfs ter plaatse uitvoeren. Advies nodig? Neem contact met ons op!

Direct contact opnemen