Reparatie leren bank

Reparatie leren bank

Meubelrenovatie is een ambacht, zo ook de reparatie leren bank. En dit is precies wat de medewerkers van De Tweeling graag doen. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en restaureren van oude meubels in hun vroegere glorie of juist uw meubel in een nieuw jasje steken. Het komt vaak voor dat een leren bank beschadigd wordt of kapot gaat. Schade door een verhuizing of slijtage door het intensieve gebruik. De reparatie van een leren bank kan bestaan uit het herstellen van scheurtjes en krassen, het opvullen van de zitting of het leer in een andere kleur spuiten. De meeste reparaties aan leren banken kunnen wij bij u thuis uitvoeren. Een groot voordeel is dat u de bank niet voor langere tijd kwijt bent. Zoekt u een professionele meubelmaker in Rotterdam en omstreken? Vul dan snel het contactformulier in. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat of de reparatie van uw leren bank.

Contact opnemen

Bankstel opvullen

Reparatie van een leren bank – zoals een bankstel opvullen – zorgt voor het verbeteren van het zitcomfort. Laat uw meubels restaureren door de vakmensen van De Tweeling. Voor alle type bankstellen kunt u bij ons terecht. Een bankstel opvullen doen wij met verschillende soort opvulmaterialen. Afhankelijk van het soort bank én van uw wensen bepalen we welk opvulmateriaal het beste geschikt is voor uw bank. Meubelrenovatie is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U voorkomt hiermee dat u te snel alweer een nieuw duur meubelstuk moet aanschaffen. Met de reparatie van uw leren bank heeft u nog vele jaren zitplezier in het vooruitzicht.

Verkleurd leer herstellen

Is uw leren bank of stoel na jaren gebruik niet meer zo mooi? Laat dan door De Tweeling het verkleurde leer herstellen. U kunt kiezen voor reparatie van uw leren bank als deze beschadigd is, maar ook als er vlekken op zitten. Of als u het leer een andere kleur wilt geven. Wij geven uw leren bank een opknapbeurt en zorgen desgewenst voor een compleet nieuwe uitstraling. Dit geldt overigens ook voor uw auto-interieur! Verkleurd leer herstellen? Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.