Stoel opnieuw bekleden

Stoel opnieuw bekleden

Uw stoel opnieuw bekleden bij Meubelstoffeerderij De Tweeling doet u omdat:

  • De Tweeling een mobiele werkplaats heeft. Wij komen naar u toe!
  • De Tweeling gebruik maakt van een haal en breng service. U hoeft geen busje te huren
  • De Tweeling ambachtelijke kennis en jaren ervaring heeft.
  • De Tweeling gebruik maakt van een online foto tool om snel en gericht potentiële opdrachten te kunnen beoordelen
  • En vooral.. Wij werken met passie… en dat zie je in het resultaat.

Vanuit onze winkels en werkplaatsen in Dordrecht en Gilze werken wij in de regio Rijnmond en Brabant. Meubelrenovatie zoals een stoel opnieuw bekleden is echt ambachtelijk werk. Wij garanderen deze werkwijze en daarnaast bent u bij ons verzekerd van een hoge kwaliteit, persoonlijke service en aantrekkelijke prijzen. Laat nu uw stoelen opnieuw bekleden door een echte specialist! Wilt u een stoel opnieuw bekleden, dan kunt u bij ons langskomen voor advies en om alle materialen met eigen ogen te bekijken. Gaat het om een logge stoel zoals een fauteuil en wilt u liever dat we bij u thuis langskomen? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken en maak een afspraak.

Contact opnemen Gratis advies?

Stoelen bekleden met hoogwaardig materiaal

Als u ervoor kiest uw stoel opnieuw te bekleden door De Tweeling dan kiest u voor topkwaliteit. Wij werken met de beste hoogwaardige materialen van leveranciers als Chivasso, Switch en Silvera. Dit kunnen klassieke eenvoudige stoffen zijn of juist trendy stoffen met kleurrijke prints. Ook zijn wij zeer bekwaam in het werken met leer en leerbewerking. Al jarenlang werken wij met veel passie als ambachtelijke meubelstoffeerderij in Rotterdam en omstreken. Vele klanten hebben wij hun geliefde bankstel en stoelen een tweede duurzaam leven gegeven. Uw optimale wooncomfort is altijd ons doel. Daarom kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor de staopstoel, voor meer vrijheid en beweging.

Meer informatie stoel laten stofferen

Wilt u een stoel laten stofferen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? U krijgt gegarandeerd geen spijt van een stoel laten stofferen door De Tweeling. Kom gerust een keertje langs in onze winkel in Dordrecht en ervaar zelf de persoonlijke service, zie de ambachtelijke werkwijze en voel de prachtige materialen. U kunt natuurlijk ook eerst telefonisch advies vragen of online een vrijblijvende offerte aanvragen. Tot uw dienst!

Contact opnemen Gratis advies?