Stoffeerderij Rotterdam

Stoffeerderij Rotterdam

Als u zoek bent naar een allround stoffeerderij in Rotterdam en omgeving dan bent u van harte welkom bij De Tweeling. Onze winkel is gevestigd in Dordrecht, maar wij werken ook in omliggende plaatsen. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in meubelrenovatie, antiek restaureren, meubels stofferen en meubels logen. Als stoffeerderij in de omgeving van Rotterdam zijn wij dagelijks bezig met oude meubels opknappen en deze zo een tweede leven te geven. Heeft u een stoel of een bank waar de bekleding van versleten is? Het is altijd nodig om dan een nieuwe bank te kopen. Laat uw zitmeubel op een professionele manier opknappen door De Tweeling stoffeerderij. Rotterdam, Ridderkerk, Sliedrecht of Alblasserdam? In veel plaatsen rond Dordrecht zijn wij werkzaam. U kunt langskomen in onze winkel of u maakt een afspraak voor advies bij u thuis. Wij komen graag u langs om advies te geven.

Afspraak maken

Stoelen opnieuw laten bekleden

De Tweeling heeft jarenlange ervaring als vakkundige stoffeerderij in Rotterdam en omstreken. Voor vele particuliere en zakelijke klanten hebben wij restauratiewerkzaamheden aan meubels naar grote tevredenheid uitgevoerd. Wij zijn een echt familiebedrijf en hebben persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Kiest u voor De Tweeling als stoffeerderij dan krijgt u gegarandeerd topkwaliteit en bent u verzekerd van 3 jaar garantie op de materialen. Uw stoel of stoelen bekleden wij opnieuw met materialen van topleveranciers als Jab, Chivasso, Switch en Lancier. Alle stoffen en leersoorten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bank laten stofferen

Wilt u uw bank laten stofferen dan geniet u uiteraard van dezelfde voordelen. Uw bank laten stofferen laat u met een gerust hart over aan de vakmensen van onze stoffeerderij, werkzaam in Rotterdam en omgeving. Als u ervoor kiest uw bank opnieuw te laten stofferen bespaart u flink wat kosten. Het grote voordeel is dat u kunt blijven genieten van het zitcomfort van uw eigen vertrouwde bank. Is uw bank laten stofferen niet genoeg en moet deze opgevuld of gerepareerd worden. Ook dan zijn u graag van dienst. Kom eens langs in onze winkel voor een vrijblijvend adviesgesprek en zie met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is.